Orkest & Ensemble


Huidig

   
 

ORKEST VAN DE KON. LUCHTMACHT


Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is een van de twee Nederlandse orkesten die zich bezighouden met lichte muziek. Als deel van de Nederlandse krijgsmacht verzorgt het orkest onder meer relatieconcerten en ondersteunt het militair ceremonieel, maar ook heeft het orkest een traditie in het geven van eigen theatershows. Daarnaast treden de musici op in verschillende kleinere formaties.

OMATIC


Onder de naam Omatic brengen slagwerkers Martin de Greef en Oscar Alblas uiteenlopend repertoire ten gehore, dat speciaal geschreven of gearrangeerd is voor slagwerkduo. Zij vertolkten onder andere Simeon ten Holts "Canto Ostinato" (de eerste uitvoering met uitsluitend melodisch slagwerk), maar ook werken van Florian Magnus Maier, Francis Poulenc en Johann Sebastian Bach. Omatic speelde onder andere in 2013 op het vermaarde Incubate-festival in Tilburg.

 

Facebook Contact   |   Boekingen  

Voormalig

 

 

 

RE:ORCHESTRA (2006-2013)


Het RE:Orchestra werd opgericht in 2006 door dirigent Roberto Beltran Zavala en werd bekend met haar uitdagende programma's en energieke concerten. Tussen 2008 en 2013 was het orkest vijf keer "ensemble in residence" tijdens het Maltese International Spring Orchestra Festival.

ENSEMBLE GENDING (2010-2017)


Sinds 1989 vertolkt Ensemble Gending werk van hedendaagse componisten op traditionele Javaanse gamelan, al dan niet gecombineerd met andere instrumenten of elektronica. De afgelopen jaren speelde Gending onder meer de interdisciplinaire voorstellingen "The Obscure Thoughts Of Isabella Green" (2012-2013) en "Darkness" (2014).

 

Website Website   |   Facebook  

 

 

 

International visitors,

CLICK HERE

AGENDA


FABIAN
01-03-2019, 21:00
De Amer, Amen

NACHT V/D MILITAIRE MUZIEK
16-03-2019, 17:00
Nationaal Militair Museum, Soesterberg

SOCIAL MEDIA

  

NU VERKRIJGBAAR