WIE?

Photo: Paul M. van Brugge

Oscar Alblas is professioneel musicus en werkzaam als allround slagwerker bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ook is hij actief als percussionist en drummer in verschillende bands en ensembles.

Met een gedegen (klassieke) opleiding aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten als basis heeft Oscar zich ontwikkeld tot een veelzijdig musicus. Als freelancer binnen de klassieke muziek speelde hij onder meer bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, Holland Symfonia en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Tegelijkertijd was en is hij actief in jazz, pop en rock, en werkte hij als speler en componist mee aan theaterproducties van Conny Janssen Danst, Onafhankelijk Toneel, Rick Engelkes Producties, Theater Babel Rotterdam e.v.a. Verder is Oscar al vijftien jaar actief als slagwerkdocent.

NIEUWS


 

Live-video: "Tenfold Right" (Kong)


Het meeslepende "Tenfold Right" is een van de vele interessante nummers in de Kong-discografie, niet in de laatste plaats vanwege de heerlijke drumpartij. Tijdens het optreden van Kong in Zwitserland eerder dit jaar werden de drums van achterop het podium gefilmd; deze opname is hierboven te bekijken.

"Tenfold Right" verscheen oorspronkelijk op het album "What It Seems Is What You Get" (2009), dat digitaal én op CD te koop via de Bandcamp-pagina van Kong.
 

 

 

 

International visitors,

CLICK HERE

AGENDA


FABIAN
01-03-2019, 21:00
De Amer, Amen

NACHT V/D MILITAIRE MUZIEK
16-03-2019, 17:00
Nationaal Militair Museum, Soesterberg

SOCIAL MEDIA